e
Banner

Etiketler: gülriz kantek



Pan Lojistik, en zor projelerde bile engel tanımıyor



Kargo taşımacılığı sektöründe ilk kez 9001-2000 müşteri memnuniyeti ve servis dizaynı içerikli bir kalite çalışmasını başlatarak, “bölgesel ve sektörel uzmanlaşma” konusunda yoğunlaşmaya başlayan Pan Logistics, proje taşımalarına Pan Project'le çözüm buluyor. 




Pan Logistics goes more beyond European market


Yayın: 30-05-2017

Pan Logistics is one of the unique privately owned multimodal freight forwarder companies established in 1997 that has more than 135 team members, Turkey wide 7 offices and 2 warehouses. The company has 
3 main business units.  




PAN’dan denizyolunda fark yaratan hizmetler



Bu yıl 20. yılını kutlayan Pan Lojistik, aktarmasız servisler ve müşteri ihtiyaçlarına yönelik düzenlenmiş varış limanı ve kapıdan-kapıya taşıma hizmetleriyle parsiyel denizyolu taşımacılığını farklı bir boyuta taşıyor.




Pan Lojistik referans listesine TürkAkım’ı da ekledi


Yayın: 19-01-2018
Kategori: Lojistik

PAN Lojistik, mega projeler arasında yer alan TürkAkım’ın Türkiye’deki “husbandry” operasyonlarını üstelendi. Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, Mayıs 2017’de imzaladıkları anlaşma kapsamındaki proje detaylarını ve sundukları entegre lojistik hizmetlerini anlattı.




Pan Lojistik’ten hava kargoda süper çözümler


Yayın: 25-05-2018
Kategori: Lojistik

Pan Lojistik, hava kargo taşımacılığında  geliştirdiği “Pan Flash” ürünüyle dünyanın her köşesine, “Sameday” ürünüyle de tüm Avrupa’ya aynı gün içinde kapıdan – havalimanına ve kapıdan - kapıya teslimat hizmeti sunuyor. Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, bu iki ürünün hızlı ancak maliyet odaklı hava kargo taşıma hizmetleri konusundaki haklı iddialarını desteklediğini söylüyor. 




Otomotiv lojistiğinde 21 yıllık tecrübe: Pan Lojistik


Yayın: 31-08-2018
Kategori: Lojistik

Otomotiv ve yan sanayi lojistiğinde 21 yıllık bir tecrübeye sahip olan Pan Lojistik, bu alanda “Spare Parts Logitics” servisleriyle 6 özel çözüm sunuyor. Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, “Spare Parts Logitics hizmetlerimiz iş hacmimizin %35’lik kısmına karşılık gelmekte ve büyük oranda otomotiv ve yan sanayi sektörü için 7/24 hizmet üretmektedir” dedi.




Pan Lojistik’ten Uzakdoğu için alternatifli çözümler


Yayın: 26-02-2019
Kategori: Lojistik

Pan Lojistik, Uzakdoğu hava ve denizyolu taşımacılığı pazarında “Pan Spare Parts”, “Pan WMS”, “Pan Projects” ve “X Line” ürünleriyle alternatif çözümler sunuyor. Geçen yıl havayoluyla Uzakdoğu pazarına özel 1800 ton, denizyoluyla 32.000 TEU taşıma yaptıklarını belirten Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, ayrıca Mersin ve İzmir limanlarına hidroelektrik santral ekipman taşıması, Irak ve Afrika’ya ise endüstriyel iş makinası taşıması gerçekleştirdiklerini söylüyor. 
 




Pan Lojistik’i kendi kulvarında koşan bir şirkete dönüştürdü


Yayın: 20-03-2019
Kategori: Lojistik

21 yılda lojistik sektörü içinde Pan Lojistik’i kendi kulvarını oluşturan ve bu yolda büyüyen bir şirkete dönüştüren Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, “Durup geriye baktığımda fiilen tüm süreci yaşamış olmama rağmen gelinen noktayı hayretle izliyorum. Gelecek için olabilecekleri düşündükçe ve planladıkça ilk kuruluş gününün heyecanını yaşıyorum” diyor. 




PAN emin adımlarla “etkin - sürdürülebilirliğin” peşinde


Yayın: 28-09-2020
Kategori: Lojistik

Pan Lojistik, yeni dönem için atacağı adımları belirledi. “Ekip ve sisteme yapılan yatırımın en doğru ve bilinçli yatırım olduğunu gördük” diyen Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, yeni dönemde depolama ve dağıtımda hizmet verilen sektör ve bölgeye göre kompakt yapılar oluşturacaklarını, ofis sayılarını da, büyük merkez ofisler yerine, küçük birimler olacak şekilde bölgesel olarak arttıracaklarını söyledi. 




‘PAN FLASH’ ile ihracat hızlandı



Pan Lojistik, ihracat taşımalarında “Pan Flash" ürünüyle fark yaratıyor. 300 kg’a kadar olan ve 15,000 € mal bedelini geçmeyen genel ve DGR kapsamındaki kargoları Türkiye’den dünyanın direkt uçulan her havalimanına ‘door to port’ olarak 24 saat içinde teslim ettiklerini belirten Pan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Gülriz Kantek, bu hizmeti vekaletname talep etmeden ve 7/24 ulaşılıyor olarak verdiklerini söyledi.